.
اطلاعات کاربری
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت
آشنایی با سریع‌ترین شناگران جهان/ از سزار برزیلی تا رونالد آفریقایی

با نگاهی به لیست رکورد داران کرال سینه، سزار از کشور برزیل سریع‌ترین شناگر دنیا لقب گرفت.

خبرگزاری فارس: آشنایی با سریع‌ترین شناگران جهان/ از سزار برزیلی تا رونالد آفریقایی
 

به گزارش خبرگزاری فارس، طبق آمار ارائه شده توسط سایت فدراسیون جهانی شنا پس از نگاهی به زمان‌های کسب شده، سزار برزیلی در رقابت‌های جهانی سال 2009 ایتالیا 100 متر را در 46 ثانیه و 91 صدم ثانیه شنا کرد و عنوان سریع‌ترین شناگر دنیا را به دست آورد.

عنوان سریع‌ترین شناگر در استخرهای مسافت کوتاه نیز به "آمائوری لویکس" ورزشکار فرانسوی رسید. وی توانست در سال 2008 در مسابقاتی که در کشور کرواسی برگزار می‌شد با زمان 44 ثانیه و 94 صدم ثانیه رکوردی درخور توجه را به نام خود ثبت کند.

سزار برزیلی در سال 2009 که دست نیافتنی به نظر می‌رسید در کشور خود 50 متر را نیز در 20 ثانیه و 91 صدم ثانیه طی کرد تا رکورددار 50 متر و 100 متر آزاد لقب بگیرد.

رکورد سریع‌ترین شناگر 50 متر در استخرهای مسافت کوتاه نیز به "رونالد شویمن" ورزشکار اهل آفریقای جنوبی رسید. وی توانست در سال 2009 در مسابقاتی که در کشور خودش برگزار می‌شد با زمان 20 ثانیه و 30 صدم ثانیه رکورددار 50 متر استخر مسافت کوتاه لقب بگیرد.

رکورددار شنای 200 متر آزاد در استخرهای استاندارد و مسافت کوتاه نیز "پائول بیدرمن" ورزشکار اهل کشور آلمان است.

*سریع‌ترین شناگران در استخرهای 50 متر استاندارد:

50متر آزاد: "سزار سیلو" از برزیل؛ با زمان 20.91 در تاریخ 18 دسامبر 2009- برزیل

100متر آزاد: "سزار سیلو" از برزیل؛ با زمان 46.91 در تاریخ 30 جولای 2009- ایتالیا

200متر آزاد: "پائول بیرمن" از آلمان؛ با زمان 1.42.00 در تاریخ 28 جولای 2009- ایتالیا

*سریع‌ترین شناگران در استخرهای 25 متر مسافت کوتاه:

50متر آزاد: "رونالد شویمن" از افریقای جنوبی؛ با زمان 20.30 در تاریخ 8 آگوست 2009- آفریقای جنوبی

100متر آزاد: "آمائوری لویکس" از فرانسه؛ با زمان 44.94 در تاریخ 13 دسامبر 2008- کرواسی

200متر آزاد: "پائول بیرمن" از آلمان؛ با زمان 1.39.37 در تاریخ 15 نوامبر 2009- آلمان



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1143
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : جهان مدرن
ت : چهار شنبه 20 شهريور 1392
.


:: بازدید از این مطلب : 675
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : جهان مدرن
ت : سه شنبه 19 شهريور 1392
.
دانشمندان در تلاش برای تولید شیر مصنوعی بچه پانداها
سه شنبه ۱۹ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۰۷:۳۰
محققان اسکاتلندی دانشگاه گلاسکو امیدوارند بتوانند یک فرمول مصنوعی شیر برای پانداها تولید کنند تا به بقای بچه پانداها در برنامه‌های پرورش آنها کمک کنند.
مرجع : isna.ir
 
 
به گزارش عرش نیوز هنگامی که یک پاندای مادر دو کودک به دنیا می‌آورد، همیشه یکی از آنها  طرد می‌شود از این رو به دخالت انسان برای زنده ماندن آنها نیاز است. 

 

حتی برخی موارد یک بچه پاندا نیز توسط مادرش طرد شده یا تصادفا کشته می‌شود.

 

اگرچه هنوز تا تولید یک جایگزین شیر برای پانداها فاصله زیادی باقی مانده  اما به اعتقاد محققان، این پژوهش می‌تواند جهت درستی به تحقیقات بدهد.

 

بچه پانداها به اولین شیر مادر خود موسوم به آغوز برای حفظ آنها از بیماریهای عفونی نیاز دارند.

 

درک تفاوت شیر پاندا با شیر لبنی و انسان می‌تواند به یک فرمول اصلاح شده منجر شود که از بچه پانداها بهتر پشتیبانی می‌کند.

 

به گفته محققان، تولیدمثل پانداها در اسارت در حال حاضر شامل معاوضه  دوقلوها در زمان پرت شدن حواس مادر یا استفاده از شیر گاو اصلاح شده برای  سگهای فاقد والدین است.

 


:: موضوعات مرتبط: اخبار , ,
:: بازدید از این مطلب : 757
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : جهان مدرن
ت : سه شنبه 19 شهريور 1392
.
آب در اعماق جوّ زحل
سه شنبه ۱۹ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۰۷:۱۵
مرجع :
 
 
به گزارش عرش نیوز،

به‌تازگی  منجمان نتایج تحقیقات خود روی داده‌های فضاپیمای کاسینی را منتشر کرده‌اند  که خبر از وجود آب در اعماق جوّ ارباب حلقه‌های منظومه‌ی شمسی می‌دهد. در  اواخر سال ۲۰۱۰ تصاویر دریافتی از فضاپیما کاسینی خبر از شکل‌گیری طوفانی  روی جوّ زحل داد. فعالیت این طوفان تا سال ۲۰۱۱ ادامه دار شد و ناحیه‌ی به  وسعت ۳۰۰ هزار کیلومتر را در برگرفت. در این مدت کاسینی داده‌های بسیار  ارزشمندی را از این طوفان عظیم به زمین ارسال کرد که نتیجه‌ی آن شگفت‌انگیز  است.

این طوفان  عظیم مانند یک مکش یا هم‌زن طبیعی عمل کرد به‌طوری که این امکان را داشت تا  برخی از مواد درونی جوّ زحل تا عمق ۱۶۰ کیلومتر را روی سطح آن بیاورد. آب  نیز یکی از این مواد بود. اما نه آب مایع یا بخار آب بلکه نشانه‌هایی از آب  در حالت جامد یا همان یخ‌آب روی سطح زحل رصد شده است. کوین بینز از اعضای  پژوهش می‌گوید: « یافته‌های جدید کاسینی نشان می‌دهد که زحل می‌تواند برخی  از موادش را از عمق ۱۶۰ کیلومتری به روی سطح بیاورد. این نشان می‌دهد زحلی  که همواره چهره‌ی آرامی از خود نشان می‌داد می‌تواند گاهی انفجاری هم باشد  یا حتی فعالیت‌اش طوفانی‌تر از سیاره‌ی مشتری باشد.»

زحل برخلاف قمرهایش که مملو از یخ‌آب  هستند خودش سرشار از هیدروژن و هلیم است اما نشانه‌هایی از حضور برخی از  مواد دیگر مانند آب روی آن یافت شده است

Saturn Storm

تصویر  موزاییکی فضاپیمای کاسینی از طوفان بزرگ زحل که با فاصله‌ی ۱۱ ساعت از  یکدیگر گرفته شده‌اند. رنگ‌های این تصاویر کاذب است تا بتوان جزئیات و  تغییرات آن‌ها را به‌خوبی مشاهده کرد. امتیاز تصویر: گروه تصویربرداری کاسینی

زحل برخلاف  قمرهایش که مملو از یخ‌آب هستند خودش سرشار از هیدروژن و هلیم است اما  نشانه‌هایی از حضور برخی از مواد دیگر مانند آب روی آن یافت شده است. وقتی  ما به زحل نگاه می‌کنیم در واقع در حال دیدن ابرهای بالایی جوّ زحل هستیم  که بیشتر آن از بلورهای آمونیاک تشکیل شده است. اما منجمان فکر می‌کنند که  در زیر این ابرها٬ ابرهای کم‌ارتفاع‌تری وجود دارند که عمدتاً از آب و   آمونیم هیدروسولفید تشکیل شده است. منجمان معتقدند که در لایه‌های پایین  آب وجود داشته اما مقدارش اندک بوده و بدون تردید در حالت یخی هم نبوده  است. لارنس اسراموفسکی٬ سرپرست پژوهش می‌گوید: « آب فقط این امکان را داشته  که از لایه‌های پایینی بیاید. احتمالاً جریان همرفتی قدرتمندی که در  لایه‌های پایینی جوّ شکل گرفته است آب را به‌سوی سطح هدایت کرده است.  هنگامی که بخار آب ارتفاع می‌گیرد٬‌ متراکم‌تر می‌شود و نهایتاً یخ می‌زند.  سپس با افزایش ارتفاع و کاهش دما٬ پوششی از مواد فرار مانند آمونیاک یا  آمونیم هیدروسولفید دور آن‌ کشیده می‌شود.»

وقتی ما به زحل نگاه می‌کنیم در واقع در  حال دیدن ابرهای بالایی جوّ زحل هستیم که بیشتر آن از بلورهای آمونیاک  تشکیل شده است. اما منجمان فکر می‌کنند که در زیر این ابرها٬ ابرهای  کم‌ارتفاع‌تری وجود دارند که عمدتاً از آب و  آمونیم هیدروسولفید تشکیل شده  است

به نظر  می‌آید که هر ۳۰ سال یک بار یا تقریباً در هر سال  زحلی طوفان عظیمی در  نیم‌کره‌ی شمالی‌اش شکل می‌گیرد. نخستین نشانه‌های این طوفان اخیر را  فضاپیمای کاسینی در روز ۵ دسامبر ۲۰۱۰/ ۱۴ آذر ۸۹ ثبت کرد که اندکی پس از  آن منجمان آماتور به سوی رصد آن هجوم آوردند و تصاویری زیبایی هم گرفتند.  این طوفان به‌تدریج به ابرطوفان بزرگ‌تری تبدیل شد و وسعتی به اندازه‌ی ۳۰۰  هزار کیلومتر در عرض جغرافیایی ۳۰ درجه‌ی شمالی اشغال کرد.

 


:: موضوعات مرتبط: اخبار , نجوم , ,
:: بازدید از این مطلب : 940
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : جهان مدرن
ت : سه شنبه 19 شهريور 1392
.
آسیب های جدی مفاصل

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، علي تركمان، جراح و ارتوپد   گفت: ساييدگي مفاصل زانو بيشتر بر اثر آسيب‌ها و خراشيدگي است كه بافت غضروفي زانو را درگير مي‌كند كه در صورت درمان نشدن مشكلات زيادي را براي افراد ايجاد مي‌شود. وي افزود: پياده‌روي‌هاي طولاني ورزش‌هاي نامناسب چاقي بيش از حد شدت اين عارضه را در افراد بالا مي‌برد. وي خاطرنشان كرد: از علل مهمي كه موجب ساييدگي زانو مي‌شود عدم توليد مايع مفصلي است كه انعطاف زانو را كاهش مي‌دهد و در آينده مشكل‌ساز است. به گزارش باشگاه خبرنگاران، تركمان افزود: درمان بيش‌تر از طريق مصارف دارويي و پيشگيري از عوامل محركي است كه شدت بيماري را افزايش مي‌دهد.



:: موضوعات مرتبط: اخبار , سلامتی , ,
:: بازدید از این مطلب : 919
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : جهان مدرن
ت : سه شنبه 19 شهريور 1392
.

آنچه زنان باید در مورد مردان بدانند!

 
 
پزشکان به تازگی دریافته اند که میزان قد مردان به نسبت دختران در 100 ساله اخیر رشد بسیار بیشتری داشته اند.

شهر خبر: بر اساس جدیدترین آمارسنجی ها قد مردان اروپایی حدود 11 سانتی متر به نسبت مردان 100 سال قبل بلندتر شده است.

بررسی ها نشان می دهند عوامل متعددی در ایجاد این افزایش قد از دید پزشکان تأثیرگذار بوده است از جمله تغذیه مناسب، مسکن بهتر، اهمیت دادن به ورزش منظم و روزانه و همینطور بالا رفتن سطح بهداشت عمومی در جهان که همگی باعث رشد بیشتر مردان شده است.

پزشکان در حال بررسی این نکته هستند که چرا این افزایش قد در دختران ایجاد نشده و چه عواملی در بروز این عدم تقارن قد بین زنان و مردان مؤثر بوده است.

 

باشگاه خبرنگاران



:: موضوعات مرتبط: اخبار , ,
:: بازدید از این مطلب : 869
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : جهان مدرن
ت : سه شنبه 19 شهريور 1392
.

 

بررسی ها دانشمندان نشان می دهد باز کردن درب یخچال بیش از ۳ بار در روز آن هم به مدن طولانی باعث فاسد شدن مواد غذایی می شود.
باشگاه خبرنگاران: هنگامی که درب یخچال باز می شود گازی از آن خارج می شود که به سیستم تنفسی و ریه ها آسیب مي رساند.
بررسی ها نشان می دهند نگهداری مواد غذایی مختلف در یخچال در کنار هم موجب آزاد شدن گازی می شود که این گاز هنگام باز کردن درب یخچال از آن خارج شده و مستقیما وارد ریه های فرد می شود.
گفتنی است پزشکان توصیه می کنند باز کردن درب یخچال بیش از حد باعث ترشح هورمون اسيتوساليک می شود که این هورمون باعث افزایش اشتها و در نتیجه چاقی نیز خواهد شد.


:: موضوعات مرتبط: اخبار , روانشناسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 907
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : جهان مدرن
ت : سه شنبه 19 شهريور 1392
.

علت ایست قلبی کشف شد

محققان دانشگاه «کیس وسترن ریزرو» واقع در ایالت اوهایو آمریکا، موفق به شناسایی پروتئینی شدند که عامل اصلی ایست قلبی است.
ایرنا: این پروتئین مسئول تمام فعالیت های الکتریکی قلب است و می تواند عامل ایست قلبی و اختلالات عملکردی و دردهای ناگهانی قلب باشد.
معمولا افراد در صبح و به محض برخاستن از خواب دچار اختلالات و دردهای قفسه سینه می شوند و تابه حال پزشکان هیچ دلیل قانع کننده ای برای آن نداشتند.
این پروتئین «KLF۱۵» نام دارد و در انسان توسط ژن «KLF۱۵» رمزگذاری می شود. این پروتئین دارای سطح مشخصی است که میزان آن در هنگام روزه، افزایش و به هنگام غذاخوردن و ورود انسولین به بدن کاهش پیدا می کند.
میزان این پروتئین علاوه بر وابسته بودن به سیری و گرسنگی، در ساعات مشخصی از روز نیز تغییر می کند.
این پروتئین باعث ایجاد کانال هایی می شود که عامل ورود مواد به داخل قلب و سلول های قلبی هستند. ورود این مواد به داخل قلب باعث تنظیم ضربان قلب می شوند.
کاهش این پروتئین عامل اصلی ایست قلبی است.
علاوه بر انسان، موش ها نیز دارای این پروتئین هستند و همین موضوع باعث می شود که اطلاعات ارزشمندی در اختیار پرشکان قرار گیرد و انجام آزمایش های مختلف در این مورد بدون آسیب به انسان با سهولت بیشتری انجام شود.
چندی قبل نیز پزشکان، فاکتور اصلی پمپاژ نامنظم خون توسط قلب را شناسایی کردند.
سال گذشته، ایست قلبی ناشی از کمبود این پروتئین منجر به مرگ حدود ۳۲۵ هزار نفر درآمریکا شده است.
تحقیقات نشان می دهد که معمولا سطح این پروتئین بین ساعت شش تا ۱۰ صبح و در حدود ساعت ۱۹ کاهش می یابد و میزان ایست قلبی در این ساعات بیشتر است.
محققان بر این باورند که با شناسایی این پروتئین و بهینه کردن آن با اطلاعات قبلی، روش های موثری برای پیشگیری و درمان سایر اختلالات قلبی پیش روی بشر قرار می گیرد.


:: موضوعات مرتبط: سلامتی , ,
:: بازدید از این مطلب : 796
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : جهان مدرن
ت : سه شنبه 19 شهريور 1392
.
کمبود ویتامین
ویتامین‎های گروه B هر یک نقش خاصی را در بدن ایفا می‎کنند که نبود یا کمبود هر کدام از آنها مشکلاتی را ایجاد می‎کند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، یک متخصص تغذیه در خصوص کمبود ویتامین B،  گفت: ویتامین‏‌های گروه B انواع مختلفی دارند که هر یک در مواد غذایی  مختلفی وجود دارد پس افراد باید کمبود ویتامین B را جدی بگیرند.
فرناز  جزءدایمی ، اظهار کرد: ویتامین‎های گروه B هر یک نقش خاصی را در بدن ایفا  می‎کنند که نبود یا کمبود هر کدام از آنها مشکلاتی را ایجاد می‎کند.
وی با اشاره به هر یک از انواع ویتامین‎های گروه B، افزود: ویتامین  B معمولاً در حبوبات، مغزها و مغز جو وجود دارد که کار اصلی آنان سوخت و  ساز بدن، انتقال پیام‏‌های عصبی و نیز عملکرد صحیح قلب می‎باشد. مهم‏ترین  عارضه‎ای که در اثر کمبود ویتامین B حاصل می‌شود بیماری بربری، بی‌اشتهایی  فرد و اختلال در سیستم گوارشی و قلب است.
جزءدایمی  تصریح کرد: ویتامین B2 در برخی سبزیجات، غلات و سبوس گندم وجود دارد، تمام  ویتامین‏‌ها محلول در آب هستند این ویتامین برای سوخت و ساز بدن بسیار  مفید است. نبود این ویتامین مشکلاتی همچون ایجاد زخم در گوشه لب، تورم  زبان، اگزمای پوستی و ریزش مو را حاصل می‌شود.
این  متخصص تغذیه درخصوص ویتامین B3، یادآور شد: این نوع از ویتامین‏‌های گروه B  در غلات، سبوس غلات، خرما و جو به وفور یافت می‌شود که به تقویت پوست و  رشد مو کمک می‎کند نبود این ویتامین بی‎اشتهایی، زخم دهان، ورم لثه و ضعف  حافظه را به همراه دارد.
جزءدایمی عنوان کرد:  ویتامین B5 یکی دیگر از شاخه‎های ویتامین‏های گروه B است که در مغز گردو،  سیب و برگه زردآلو وجود دارد که باعث رشد و نمو بدن، درمان خستگی و مبارزه  با برخی بیماری‏ها موثر است و کمبود آن، افسردگی، ضعف بدن و بی‎حالی را در  پی دارد.
این متخصص تغذیه در خصوص ویتامین B9 و  B12، خاطرنشان کرد: ویتامین B9 در حبوبات مثل لوبیا چشم بلبلی و آرد سویا  وجود دارد که برای زنان به ویژه در دوران بارداری بسیار مفید است و باعث  حفظ سلامت جنین می‌شود. ویتامین B12 در عصاره مخمر، جوانه گندم، کشمش و جگر  به فراوانی یافت می‌شود که به عملکرد اعصاب و انتقال پیام‏های عصبی کمک  می‎کند. کمبود ویتامین B12 باعث کم خونی شدید، خستگی، ضعف، عدم تمرکز و درد  عضلانی می‌شود.
 
 
منبع : پارسینه


:: موضوعات مرتبط: سلامتی , ,
:: بازدید از این مطلب : 640
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : جهان مدرن
ت : سه شنبه 19 شهريور 1392
.

چگونه پیر شدن پوست را بپیچانیم؟

پیری می تواند باعث بدچهره شدن پوست و چروک افتادن روی آن شود. از آنجایی که باید از پیرشدن پوستتان به روش های مختلف جلوگیری کنید می توانید راهکارها را مطالعه کرده و از آن ها استفاده کنید.
استفاده از کرم و ماسک های مختلف از راه هایی است که این روزها بسیاری برای تمیز نگه داشتن پوستشان استفاده می کنند. این افراد سعی می کنند با استفاده از مواد شیمیایی پوست خود را شاداب و جوان نگه دارند در حالی که به راحتی می توانیم با راهکارهای ساده و غیر شیمیایی پوست خود را برای همیشه شاداب نگه داریم.
** مراقبت از پوست دست خیلی راحت است و هزینه زیادی هم نمی‌خواهد و تنها به مقداری شکر قهوه‌ای، عصاره نیشکر و جوز هندی نیاز دارید. این مواد را با هم مخلوط کنید. داخل ظرف دیگری یک لیوان شیر گرم و سه تا پنج قطره افشره خوراکی دارچین بریزید. ابتدا سه دقیقه دست‌ها را داخل شیر ولرم قرار دهید سپس ترکیب آماده شده را به آرامی روی پوست بمالید تا تمام پوست‌های مرده و کثیفی‌ها از بین برود. توجه کنید بعد از این کار، کرم مرطوب‌کننده و ضدآفتاب فراموش نشود.
** روغن گل گاو زبان سرشار از امگا 6 است که غشای سلول‌های پوست را تغذیه می‌کند، به همین دلیل نیز برای درمان پوست‌های خشک و پیشگیری از پیری زودرس بافت‌های پوستی موثر است و می‌تواند لکه‌های قهوه‌ای را از بین ببرد.
** یکی دیگر از روش‌های مقابله با لکه‌های قهوه‌ای استفاده از سیب‌زمینی است. به یک عدد سیب‌زمینی پخته نیاز دارید. سیب‌زمینی را له‌کرده و با یک قاشق غذاخوری روغن بادام شیرین یا روغن زیتون مخلوط کنید. ترکیب را روی دست‌ها بگذارید و بعد از 15 دقیقه شست‌وشو دهید. هفته‌ای یک بار این کار را انجام دهید.
** مواد دیگری که برای جوان‌سازی دست‌ها و استحکام ناخن‌ها لازم دارید، سیب‌زمینی و روغن آفتابگردان است. سیب‌زمینی را رنده کنید و آب آن را بگیرید سپس دو قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان را به آن اضافه کرده و هم بزنید. دست‌هایتان را ده دقیقه در این ترکیب قرار دهید سپس با آب ولرم شست‌وشو دهید.
** دلیل اصلی شکستن ناخن‌ها خشکی آنهاست. برای پیشگیری از این مساله ناخن‌ها را مرطوب نگهدارید. برای این کار به انتهای ناخن‌ها کرم مرطوب‌کننده بزنید و ماساژ دهید. با این کار علاوه بر تحریک جریان خون باعث تغذیه و افزایش مقاومت آنها در برابر آسیب‌های خارجی شده‌اید.
** هر چه بیشتر دست‌ها را بشویید بیشتر به ناخن‌ها آسیب می‌زنید زیرا آب، ناخن‌ها را نرم می‌کند و در نتیجه باعث شکنندگی آنها می‌شود. دست‌هایتان را با صابون‌های ملایم بشویید و هنگام شست‌وشوی ظروف از دستکش استفاده کنید.
** برای پیشگیری از پیدایش قارچ‌های ناخن، دست‌ها و پاها را بعد از شست‌وشو با دقت خشک کنید. رطوبت زمینه‌ساز رشد قارچ‌هاست. ناخن‌ پا نباید از گوشت انگشت بلندتر باشد زیرا به محل تجمع میکروب‌ها بدل می‌شود. کرم‌های موضعی یا لاک‌های مخصوص، قارچ‌های تازه رشد را درمان می‌کنند، اما در صورت پیشرفته بودن بیماری باید دارو مصرف کنید.
 


:: موضوعات مرتبط: سلامتی , ,
:: بازدید از این مطلب : 851
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : جهان مدرن
ت : سه شنبه 19 شهريور 1392
.
موضوعات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
پشتیبانی