وی افزود: مصرف باقلا همراه با انواع غلات و مغزها اثر بهتری دارد چون دارای کربوهیدارت و نشاسته بوده واز کالری بالایی برخوردار است.
این متخصص خاطر نشان کرد: باقلا منبع مناسبی از آهن است بنابراین برخی باورها مبنی بر اینکه مصرف آن موجب کم خونی یا اختلالات کبدی می شود نادرست است .
بزرگمهر تصریح کرد: همچنین این ماده غذایی منبع خوبی از ویتامین های گروه b و c پتاسیم فسفر سلولز پروتئین کربوهیدارت و پتاسیم است.
وی اظهار داشت: باقلا فقط در مبتلایان به فاویسم ایجادحساسیت می کند چون این افراد فاقد آنزیم هاضم آن هستند.
شایان ذکر است: فیبر موجود در باقلای خشک بیشتر از نوع تازه آن است که در کاهش چربی های مضر خون بسیار مفید است مصرف بیش از حد باقلای سبز موجب چاقی می شود باقلا یک میان وعده مفید جایگزین چیپس و پفک است.